top of page

MAT TILL DÖRREN


Från 105.- ink utkörning med gott bröd, bregott & grönsallad (65.- för barn) 

 

Leveranstider
Utkörning 10:00 -13:30 vardagar, leverans endast i närområdet
Solna, Sundbyberg, Bromma och Västerort och innerstaden

BESTÄLLNING SENAST KL 10.00

Fri utkörning vid ordrar över 210.- dvs 2 vuxna, försök samla ihop beställningar vid behov med grannar eller vänner. Allergener och andra önskemål löser vi, bara ni uppger det vi order!

Sallader i låda 99.-/st inkl dressing 

- Caesar kyckling med bacon, grana padana, picklad rödlök & caesardressing

- Sallad på varmrökt lax, kikärtor, sojabönor, fetaost, sockerärtor, citron, polkabeta & rödlök

- Räksallad med broccoli, kronärtskocka, kokt ägg, rädisa & rhodeIsland

- Chevresallad med rödbeta, frömix, rödlök, dijonvinegrette & tranbär

Beställ gärna via formulär nedan

Vecka 28

MÅNDAG

 

Asiatisk kycklinggryta med kokos, grön curry, ris, chili, koriander & svamp
Tempurabakad torskfilé med remouladsås, dillpotatis, citron & bakad broccoli
Vegetarisk spenat- & fetaostbörek (GL)
Laxpasta med hummersås & färska örter (GL)
Grönärtssoppa (L) med krutonger (G)
Kantins glassbuffé med smarriga tillbehör (L)

TISDAG

 

Asian Pork Chop med Sean Connery dressing, kokt ris, vitkål, sesamfrön, chili & koriander
Bakad Sejfilé med vitvinssås, gräslök, rädisor & dillpotatis
Vegetarisk spenat- & fetaostbörek (GL)
Laxpasta med hummersås & färska örter (GL)
Grönärtssoppa (L) med krutonger (G)

ONSDAG

 

Schnitzel (G) med rödvinssky, örtsmör (L), rostad potatis & haricotsverts
Västerbottengratinerad sej med vitvinssås, räkor & färskpotatis
Vegetarisk spenat- & fetaostbörek (GL)
Laxpasta med hummersås & färska örter (GL)
Grönärtssoppa (L) med krutonger (G)

TORSDAG

 

Pannbiff med gräddsås (GL), rårörda lingon, pressgurka & kokt färskpotatis
Fisk- & skaldjursgryta med saffransaioli & handskalade räkor
Falafel med picklad rödlök, vitlökssås (L) & krispig kål
Pasta med kyckling, vittvin, rosmarin, grädde & bakad tomat (GL)
Grönsakssoppa (L) med vitlökskrutonger (G)

FREDAG

 

Citron- & timjanbakad fläskytterfilé med ljummen syrlig potatissallad & kapriscréme (L)
Sprödbakad torskfilé (G) med salsa verde, citron & friterad potatis
Falafel med picklad rödlök, vitlökssås (L) & krispig kål
Pasta med kyckling, vittvin, rosmarin, grädde & bakad tomat (GL)
Grönsakssoppa (L) med vitlökskrutonger (G)
Kantins glassbuffé med smarriga tillbehör (L)

 

(Med reservation för ändringar)

bottom of page